Concert de JAZZUL (Nu-Jazz duo / Calafell) + MEDITERRANEA BOÉMIA (Electrofado / Lisboa – Portugal) + EL SECRET DE PARÍS (Pop-Rock Català / Bcn) a La Goleta

Concert de JAZZUL + MEDITERRANEA BOÉMIA + EL SECRET DE PARÍS a La Goleta

Dissabte 25 de Maig – 23:00h – Entrada Gratuïta – Nit de fusió de músiques d’arreu del món

La música de JAZZUL surt de la inspiració de David Chueca Folch (autor i guitarrista) i Sonia Linares Berroy (musicoterapeuta i vocalista) que endinsant-se en la seva imaginació musical descobreixen EL Nu-Jazz barrejat amb tocs de Chill-Out, Soul i Rhythm & Blues, a les seves cançons hi desenvolupen una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat de tot allò que els envolta.
http://www.jazzul.com/

MEDITERRANEA BOÉMIA és el projecte de Mário “Cowboy” Ferreira (veu i guitarra) acompanyat de Rebecca Amar (veu i ritmes). El seu “Electrofado” és on la cançó tradicional portuguesa es fusiona amb l’essència cabaretera de París tot adornat amb bases electròniques i sons propis de l’Indie britànic dels 80’, com un viatge astral entre l’ahir i l’avui. Dins la gira peninsular, ens porten des de Lisboa tant vivències com ritmes per no deixar-nos indiferents.

EL SECRET DE PARÍS és un grup de pop-rock en català amb pinzellades electròniques, nascut a Barcelona des de la trobada cibernètica de 5 joves: Gerard Alcàcer veu i sintetitzador de L’Hospitalet de Llobregat, Víctor Marín guitarra rítmica de Castelldefels, Albert Formatger guitarra solista de Premià de Mar, Pablo Palomar baix i veus de Barcelona amb procedència aragonesa i Albert Garriga bateria de Banyeres del Penedès i una mica endimoniat…..
Actualment, ens presenten el seu treball discogràfic “Mira’t”, cinc temes més un extra en acústic plens de melodies fresques i lletres que fan sentir identificat al públic.
http://www.elsecretdeparis.com/

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?