El món de les Harley Davidson s’instal·la a Barcelona

Els amants de les motos Harley tenen una data marcada en groc amb motiu de la celebració d’una nova edició de la Barcelona Harley Days.
Durant tres dies, Montjuïc i els voltants es converteixen en l’epicentre mundial del món Harley amb múltiples activitats gratuïtes. Des d’exposicions de motos Harley mítiques fins a concerts, passant per la possibilitat de conduir un d’aquests cobejats vehicles o rutes guiades, hi ha opcions per a tots a gustos. L’acte principal és la tradicional desfilada de banderes en la qual milers de motos faran rugir Barcelona.
Emocionant activitat en la que milers de motos faran rugir Barcelona. Participació multitudinària en l’activitat estrella de l’esdeveniment. Està previst que el diumenge 6 de juliol de 2014 a les 11h més de 15.000 motos s’apropiïn del centre de Barcelona, circulant pels carrers més representatius de la ciutat. Activitat oberta a totes les marques de moto.Gaudeix d’actuacions en directe amb el millor so estéreo i 40.000 vats de llum per donar llustre als nostres grups musicals clons i algunes sorpreses més.Hi haurà un espai específic perquè els més petits s’entretinguin.Exposició de tot tipus de models i accessoris al Harley Village.Dintre del calendari d’activitats del Barcelona Harley Days 2014 es realitzaran unes rutes guiades per la ciutat i rodalies.Motos Harley de somni participaran dissabte 5 al concurs Custom Bike Show amb les millors motos customitzades del món. La inscripció és oberta i es realitzarà el mateix dia pel mati.Viu en directe la sensació de conduir una Harley-Davidson®.Durant els tres dies de concentració, el H.O.G.® posa en la vostra disposició espectaculars motos Harley amb què podreu fer un volt per la muntanya de Montjüic. Dissabte 5 de juliol de 2014 a les 19h vine a ballar amb nosaltres!Tres autèntiques Harley Davidson sobre corrons per fer sentir al públic l’experiència d’accelerar, frenar i canviar velocitats d’una Harley.Al Harley Village podreu gaudir de totes les motos Harley, els últims models i tot tipus d’accessoris. Una carpa-exposició on us podreu fotografiar pujats a les motos més actuals de la marca.

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?