Vermut jazz al Casinet d’Hostafrancs

Torna al Casinet d’Hostafrancs, un cicle amb formacions musicals. Són formacions que ofereixen un jazz molt assequible per a un públic molt heterogeni, en un format diferent del context habitual dels concerts de jazz.
Els concerts d’enguany seran el diumenge 18 de maig i dissabte 31 de maig (concert especial Firentitats) i els diumenges 8 i 15 de juny. La programació d’enguany presenta grups amb diversos repertoris i estils. L’entrada és lliure i només s’ha de pagar la consumició que s’hi faci. En cas de pluja, es faria dins del teatre del Casinet.
Tots els concerts són a dos quarts d’una del migdia, excepte el del 31 de maig que serà un concert especial amb motiu del Firentitats i començarà a les 12 h a l’escenari de davant de les Cotxeres de Sants, al carrer de Sants.
– Diumenge 18 de maigGABACHO MAROCONNECTIONHamid Moumen, veu, guembriJawad Jadli, veu, percussions àrabsAntonio Lizana, saxo tenor, veuCharley Rose, saxo alt, veuFred Faure, percussió africana, n´goni, veuWilly Munoz, teclatEric Oxandaburu, baixVincent Thomas, bateria- Dissabte, 31 de maigCLÀUDIA BARDAGÍConcert especial Firentitats a l´escenari situatdavant de les Cotxeres de Sants a les 12 hJordi Matas, guitarra elèctricaPere Bardagí, violí elèctricJuan Pablo Balcázar, contrabaix i baix elèctricMariano Steimberg, batería-percusióClàudia Bardagí, veu i pianoclaudiabardagi.com/- Diumenge 8 de junyWALK TALLEnric Peinado, guitarraGilles Estoppey, pianoGiampaolo Laurentaci, doble baixRamon Prats, bateriawalk-tall.netDiumenge 15 de junySANTI COLOMER QUARTETErnesto Aurignac, saxo altJaume Llombart, guitarraMarc Cuevas, contrabaixSanti Colomer, bateriamyspace.com/santicolomerjazz

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?