Una caminada nocturna per donar la benvinguda a l’estiu

Com cada any, Barnatresc organitza la Caminada Nocturna. La prova començarà entre les 21.30 i les 22.00 hores i la durada és d’aproximadament tres hores i mitja amb un punt d’avituallament.
Es tracta d’una de les propostes més atractives del calendari de caminades que cada any organitza Barnatresc. Enguany la cursa nocturna començarà al Fòrum de Barcelona i acabarà al passeig de Sant Antoni.
A partir d’ara no es faran inscripcions, solament cal acudir al lloc i hora de sortida i recollir-hi el full de ruta, el qual s’haurà de presentar en tots els controls de pas i lliurar-lo a l’arribada.El lliurament a l’arribada del full de ruta degudament complimentat i reomplert serà el que acrediti la participació en cada una de les caminades.Fitxa tècnica:Lloc de sortida: Fòrum Barcelona (Metro L4 – Diagonal Mar) Lloc d´arribada: Pg. de Sant Antoni/Estació de Sants (davant del Drac) (Metro L3 i L5 Sants Estació)Hora de sortida: de 21:30 a 22:00 hores dia 28. Hora límit d’arribada: 01:00 h del dia 29.Distància: 11,000 km aprox.Desnivells: InapreciablesDurada aproximada: 3:00 h.Avituallament i control de pas: Pla de Miquel Tarradell/moll del Rellotge (22:30 – 23:30 h)Itinerari:Fòrum de Barcelona, platja de Llevant, platja de la Mar Bella, platja del Bogatell, platja de la Nova Icària, pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Barceloneta, platja de la Barceloneta, Pla de Miquel Tarradell/moll del Rellotge (control de pas i avituallament), pg. Joan de Borbó, pl. Pau Vila, via Laietana, pl. Urquinaona, ronda Sant Pere, pl. Catalunya, ronda Universitat, pl. Universitat, Gran Via Corts Catalanes, c. comte d´Urgell, av. Roma i estació de Sants. Important: És imprescindible que cada participant porti el seu mitjà d´il·luminació (llanterna, frontal, etc.)

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?