Un itinerari pels edificis de Domènech i Montaner

La Fundació Antoni Tàpies és el lloc de trobada de l’itinerari guiat que, durant dues hores, donarà a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. Justament és l’indret que havia estat la seu de la mateixa editorial.
L’itinerari guiat té un preu de 7 euros i per als joves de fins a 16 anys i Amics de la Fundació Antoni Tàpies és gratuït. Això sí, cal fer reserva prèvia deu dies abans de la data de visita: 932 075 862 / reserves@ftapies.com. Paral·lelament, s’organitzen activitats relacionades: ”El joc de la néta de Francesc Simon” (activitat per a famílies) i “Cafè i paraules” (activitat per a adults).
Nou itinerari guiat per tres edificis de Lluís Domènech i Montaner. L’itinerari que us oferim té com a objectiu donar a conèixer la història de l´antiga editorial Montaner i Simon, obra de l´arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d´una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l´editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l´Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?