Torna

Amb l’arribada de l’estiu, els museus de Barcelona ofereixen una àmplia oferta d’activitats per als més petits. Com cada any hi ha propostes per a tothom en forma de tallers, jocs de pistes, rutes, visites o itineraris.
Es tracta d’una gran alternativa lúdica on els nens i les nenes aprendran divertint-se sobre art, ciències naturals, disseny, història o arqueologia.
1 de maig: inici INSCRIPCIÓ. Informació i inscripcions: reservesmuseu@auditori.cat. 1. . Una història de superació i d´amistat inspirada en els fets de 1714. Dibuixos: Laura Borràs. Text: David Puertas. >6 anys. Durada: 1.15h. Dimecres 9 i 16 de juliol, 11h. Preu: 75 €/grup. També, diumenge 21 setembre, 17.30h, la Mercè per a famílies. Sabeu què és un gamelan? Es un conjunt instrumental procedent de Bali, Indonèsia. >10 anys. Durada: 1h. Els dijous i els divendres. Preu:75 €/grup. Recorregut autoguiat per la col·lecció permanent. >6 ays. Durada 1h. Gratuït. Vols venir a conèixer i sentir alguns instruments dela col·lecció del Museu? >3 anys. Durada: 1.15h. Preus: 70€/grup. Coneixerem els instruments de diferents indrets del món en un diàleg de semblances i diferències. >6 anys. Durada: 1.15h. Preu: 70 €/grup. Coneixerem els instruments de percussió i construirem un tambor sonall com els del Tibet i el Japó. >6 anys. Durada: 1. 30h. Preu: 85 €/grup. Cercarem instruments de vent de diferents èpoques i cultures, i construirem un barretinòfon. >6 anys. Durada: 1.30h. Preu: 85 €/grup. És a la llanterna de L’Auditori, de fusta i amb ritmes per descobrir. >6 anys. Durada: 1.30h. Preu: 85 €/grup.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?