The Mamzelles llegan al teatro

Teatro. El trío de jóvenes conocido por el famoso anuncio “Envàs on vas?” se estrena en el teatro con la obra .
Paula Malia, Paula Ribó y Bárbara Mestanza, conocidas por el famoso anuncio publicitario “Envàs on vas?”, estrenan en el Teatre Poliorama , con el director Àlex Mañas.
Sus directos siempre han tenido un punto teatral, pero su verdadero bautizo escénico llega con este montaje, casi de cabaré, en el que tres jóvenes de barrio se convierten en prostitutas de lujo para huir de la vida austera a la que las condena la situación social y económica de su país.
Música: The Mamzelles.Text i direcció: Àlex MañasLletres de cançons: Àlex Mañas i The MamzellesIntèrprets: The Mamzelles Teatre són: Paula Malia, Bárbara Mestanza, Paula Ribó És un musical jove, diferent, gairebé de cabaret, en el qual tres joves de barri es converteixen en prostitutes de luxe per fugir de la vida austera a la qual els aboca la situació social i econòmica del seu país. Les tres noies anhelen convertir-se en princeses. Els encantaria poder portar joies i conduir cotxes de luxe. És per això que totes les seves accions es debaten entre la cruel realitat i els seus somnis. L´ambició per deixar petjada, per ser notícia, per no passar sense pena ni glòria els porta a narrar les seves vides com si un docudrama es tractés. Volen confessar a televisió totes les seves vivències a les festes amb càrrecs polítics. El seu pla és explicar la veritat.El dramaturg i director Àlex Mañas ha format tàndem amb The Mamzelles, el grup de música format per Paula Ribó, Bàrbara Mestanza i Paula Malia. Les cantants del famós anunci publicitari ja havien deixat empremta guanyant el Premi Joventut del prestigiós concurs Sona9.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?