Suma’t a la Festa Major de la Sagrada Família

La Sagrada Família celebra un any més una festa oberta a tothom, al diàleg, al joc, a les tradicions populars i amb marcat caràcter comunitari.
Enguany, un dels trets característics serà la Festa Major Solidària, amb iniciatives paral·leles al programa festiu tradicional per recaptar fons per a l’Associació Can Roger, formada per set entitats del barri, que té un projecte de menjador+hort+art en aquest espai del projecte Pla Buits, al carrer Roger de Flor xamfrà amb Rosselló.
Nou dies de festa que comencen oficialment divendres 25 d’abril i que en aquesta edició té també altres novetats lligades al projecte de Can Roger com la I Fira d’Entitats i Mercat de Segona Mà, la ruta nocturna de tapes o la gimcana Claror.
Enguany la diada castellera compta amb les colles convidades Minyons de Terrassa i Xics de Granollers i en la cercavila gegantera es podrà gaudir dels gegants, gegantons i capgrossos de les colles Sagrada Família, l’Ocellaire de l’Eixample, la Crespinella (coordinadora de Barcelona), Alella, Sant Boi del Llobregat, Montmeló, Argelés Sur Mer (Catalunya Nord) i Poble Nou.
Un any més, també el comerç, els artesans i els brocanters del barri sortiran al carrer per mostrar els seus productes i oferir diversos espectacles i tallers.
Inauguració de la Xinateca
Aprofitant la Festa Major s’inaugurarà també la Xinateca, un espai amb llibres i revistes en llengua xinesa a la biblioteca Sagrada Família.
El mercat del barri obre les portes l anit de dissabte per fer tastar al barri la qualitat dels seus productes.
I als diables locals els acompanyaran en aquesta ocasió la Porca de Sant Antoni i el Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues.
Uniu-vos a la festa, balleu, jugueu, participeu en un munt d’activitats i salteu sota el foc! És Festa Major!
Més informació:

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?