Segons Guardiola…

La Seca Espai Brossa acull l’espectacle , sobre l’exentrenador del FC Barcelona, una ficció en què Guardiola imparteix una conferència clandestina per a gent de negocis.
Pep Garcia-Pascual dóna vida a aquest text d’Alberto Ramos, dirigit per Iban Beltran, en què el protagonista reflexiona sobre la seva manera de fer les coses i sobre una cultura empresarial que té molt a veure amb la cultura catalana, així com d’altres qüestions més delicades.
Pep Guardiola, exentrenador del FC Barcelona, imparteix una conferència per a gent de negocis. És una conferència clandestina. Quina és la raó d’aquest secretisme?Pep Talk és una ficció teatral protagonitzada per un dels millors entrenadors de la història del futbol. Pep Guardiola és un líder exemplar, un professional admirat i envejat arreu del món. I no només això: també és una bona persona, símbol d’educació i de perfecció. Quin és el secret? Fora de l´àmbit estrictament esportiu, en Pep explica, diserta i reflexiona sobre els punts bàsics de la seva manera de fer. Sobre una “cultura empresarial” que té molt a veure amb la cultura catalana. També parlarà d’altres qüestions que fins ara no havia gosat explicar en públic.Per què potser en Pep no és tan diferent de la resta de mortals…

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?