Màgia, colors i dansa, al Mercat de les Flors

Amb l’arribada del Dot tot canvia en la vida de la Laia. La seva paret alta i blanca s’omplirà de colors a través de la música en un viatge en què només els caldrà unir els punts per descobrir un univers màgic.
Aquest és el punt d’inici de Dot, una obra de la companyia de dansa de Sueca Maduixa Teatre que arriba al Mercat de les Flors en el marc de la programació del festival d’estiu de Barcelona.
Espectacle sense paraules. A partir de 4 anys.Altíssima i ben blanca. Així és la paret de la qual té cura la Laia. En el moment que detecta la taca més petita, la fa desaparéixer de seguida. Però tot està a punt de canviar amb l’arribada del Dot. I és que, amb ell, la Laia emprendrà un viatge a través de la música i el color, un viatge en què només els caldrà unir els punts per descobrir un univers màgic. La gran paret blanca s’omplirà de color, igual que les obres de Lewitt, un creador nord-americà molt lligat al minimalisme que està considerat un dels pioners de l’art conceptual. Una de les seves obres, el mural Splat, penja d’una de les parets del vestíbul de CaixaForum.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?