Les històries de Patatu arriben al Mercat de les Flors

L’actriu Àngels Bassas explicava al seu fill històries d’un personatge inventat: en Patatu, un mig pagès mig pallasso que viu a la muntanya i té una pila d’amics amb els quals passa moltes aventures divertides.
Aquestes històries s’han convertit en llibres editats per La Galera amb la col·laboració de l’il·lustrador Pedro Rodríguez i ara, després de l’èxit que han tingut, salten a l’escenari en un espectacle teatral .
A partir de 3 anys.Les històries que l’actriu i autora Àngels Bassas inventava per al seu fill s’han convertit en llibres. I els llibres… en un “patatuespectacle” ple d’aventures divertidíssimes!A més d’actriu de cinema, teatre i televisió, Àngels Bassas és una mare que, com la majoria, portava el seu fill a escola cada dia. I en el trajecte l’entretenia amb les aventures d´un personatge inventat. Qui era? Doncs el Patatu, un mig pagès mig pallasso que viu a la muntanya i té una pila d’amics amb qui passa moltes aventures divertides. Ara s’han convertit en un espectacle teatral patatufantàstic on podreu viure en directe una història original, divertida, màgica i sorprenent per a grans i per als més petits. Ha arribat la patatumania!

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?