L’alquimista musical, al teatre Grec

Ludovico Einaudi és considerat un alquimista musical que ha aconseguit seduir públics de tot el planeta amb un so que lliga la música electrònica, les músiques del món i la música clàssica.
Bandes sonores per al cinema i músiques per a televisió són només un aspecte de la carrera musical d’Einaudi, tot un músic de culte que ara torna a passar per la ciutat per oferir als espectadors del Grec una mostra dels seus directes hipnòtics.
Torna a Barcelona un alquimista musical que ha aconseguit seduir públics de tot el planeta amb un so que lliga la música electrònica, les músiques del món i la clàssica.Les barreres entre gèneres queden fulminades quan aquest torinès que va estudiar al Conservatori de Milà s’asseu al piano. Format amb un mestre de l’avantguarda del segle XX, el compositor Luciano Berio, podria haver tingut un futur brillant com a intèrpret clàssic, però va apostar per la llibertat més absoluta. Tot un músic de culte que ara torna a passar per Barcelona per oferir als espectadors del Grec una mostra dels seus directes hipnòtics. Ludovico Einaudi (piano), Alice Costamagna (violí), Federico Mecozzi (violí), Caterina Boldrini (violí), Svetlana Fomina (violí), Antonio Leofreddi (viola), Laura Riccardi (viola), Marco Decimo (violoncel), Redi Hasa (violoncel), Alberto Fabris (baix elèctric i electrònica en viu), Riccardo Laganà (percussió) i Francesco Arcuri (sansa, guitarres i tambors d’acer).Producció executiva: The Project

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?