Laia Marull interpreta a Ibsen

David Selvas abandona esta temporada su papel de actor para dirigir , la obra de Henrik Ibsen que vuelve al Teatre Lliure de Gràcia después del éxito conseguido la pasada temporada.
Laia Marull vuelve a ser la protagonista. Ella es Hedda, la hija del general Gabler, que se acaba de casar con el académico Tesman. Nada más volver de la luna de miel, Hedda se da cuenta de que ha cometido un gran error: convertirse en lo que los otros esperan de ella. Con una vida que no quiere asumir, el personaje y el resto del reparto tratan de escapar de la telaraña que han ido construyendo a través de sus propias decisiones.
Direcció: David SelvasIntèrprets:Pablo Derqui / Àngela Jové / Cristina Genebat / Laia Marull / Francesc Orella / Ernest VillegasTraducció i versió Marc Rosich / escenografia Max Glaenzel / vestuari Maria Armengol / caracterització Ignasi Ruiz / il·luminació Mingo Albir / espai sonor i visual Mar Orfila / so Ramon CiércolesAjudant de direcció Sandra Monclús / ajudant d´escenografia Àngela Ribera / ajudant de vestuari Clara Peluffo / alumna en pràctiques de direcció de l´Institut del Teatre Marta Guasch / alumna en pràctiques d´il·luminació de l´Institut del Teatre Gala Garriga.Construcció d´escenografia Arts-cenics.Sinopsi: Torna a Gràcia la Hedda Gabler de David Selvas. Una mirada actual sobre el clàssic d´Ibsen que va triomfar la temporada passada en aquest mateix escenari, amb Laia Marull de protagonista.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?