La Moños vuelve a la Rambla

La vida de Dolors Bonella, la Moños, llega al teatro Raval en un formato musical dirigido por Empar López y protagonizado por Teresa de la Torre.
El musical cuenta la vida de este personaje de la Rambla y retrata la vida de la Barceloan de principios del siglo pasado.
FITXA ARTÍSTICAIdea original: Empar LópezMúsica: Pedro PardoLlibret: Albert López VivancosAjudant de direcció: Marga Parrilla REPARTIMENT Teresa de la Torre: La MonyosItziar González: LolitaOscar Mas: LluisCristina Murillo: PaquitaDavid Mauricio: AndreuHelena Jara: DonaAgustí Gonzàlez Salvador: Home MÚSICSAdrià Aguilera Casanovas: pianoAlba Lleixà: violíEduard Arribas: contrabaixDaniel Artacho / Alba Rodríguez: bateria, percussióSinopsiBarcelona 1910. La Lola es passeja feliç i somrient per la Rambla de les Flors. Tothom la saluda, tothom la coneix. Li demanen que canti una cançó o que reciti un poema i ella sempre complau la gent. És tan coneguda que fins i tot s´ha fet popular una dita entre la gent de la ciutat: “ets més famós que la Monyos”. Així la coneix tothom. La Lolita és la Monyos.Però quan arriba a casa, quan es tanca a la seva habitació del carrer de la Cadena del Raval, el seu passat se li tira al damunt. Els fantasmes l´envolten i la torturen constantment. Ja no somriu. La seva aparent felicitat s´esvaeix i sorgeix una dona turmentada i embogida pel dolor i la culpa. El dolor d´una mare que ha perdut el més preuat: la seva petita filla.Un musical de la Barcelona més tendra, dels seus carrers i dels ciutadans que han fet del territori una gran ciutat. La Barcelona què és de tots.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?