La Fura dels Baus obre el Grec 2014 amb ‘M.U.R.S’

La Fura dels Baus obre el Grec al Castell de Montjuïc amb M.U.R.S, un espectacle revolucionari en què el públic podrà interactuar lliurement seguint criteris d’intel·ligència i eficiència.
L’objectiu és esbrinar si els espectadors seran capaços o no d’associar-se i treballar plegats per aconseguir un bé comú: la seva pròpia llibertat.
Després de vint anys, en aquest 2014 d´aniversari, els sis creadors de La Fura dels Baus tornen a inventar conjuntament un espectacle revolucionari.Benvinguts a una experiència de futur pensada perquè pugueu jutjar el present des d´una perspectiva nova.A partir de l´evocació de la població assetjada, La Fura ens proposa M.U.R.S., un experiment ciutadà, un espectacle instal·lació on el públic podrà interactuar lliurement només seguint criteris d´intel·ligència i eficiència. M.U.R.S. vol ser el primer smartshow de la història, un repte col·lectiu que instal·larà l´espectador en la vivència d´un món en què les premisses que hauran de governar les ciutats del futur seran explotades fins a les darreres conseqüències. Fins on serem lliures i capaços de dirigir i comprendre la nostra pròpia vida? Podrem distingir la veritat de la mentida? Podrem o sabrem revoltar-nos i sortir de tots els setges (comunicatius, tecnològics, polítics…) als quals potser ens veurem sotmesos?Assessorats per dos prestigiosos centres universitaris, el departament d´Open Systems de la Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili, els components de La Fura dels Baus han treballat uns mesos al Futurelab de l´institut Ars Electronica de Linz (Àustria) i al Massachusetts Institute of Technology (MIT) per tal de desenvolupar els fonaments de l´smartshow amb què s´ha construït M.U.R.S.Direcció i dramatúrgia, composició musical, direcció musical i escenografia: La Fura dels BausEspectacle no accesible per a persones amb mobilitat reduïda.Durada aproximada: 60-90 minuts.Idioma: Espectacle sense paraules

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?