Ivo van Hove torna al Grec amb ‘The Fountainhead’

Ivo van Hove assumeix el repte de portar a escena la novel·la d’Ayn Rand . Es tracta d’un dels espectacles més destacats del festival d’estiu de Barcelona, el Grec 2014, i el retorn del director holandès a Barcelona després de dirigir el 2013 les de Shakespeare.
L’obra té com a protagonista l’arquitecte Howard Roark, que es nega a fer concessions als seus clients encara que això el condemni al fracàs i a l’oblit, i reflexiona sobre temes com l’art, la creació i la integritat.
Individualitat i altruisme, inspiració i compromís, innovació i tradició… La vida és una guerra d’idees i l’escriptora Ayn Rand tenia clar quin era el seu bàndol. Ivo van Hove, artífex d’un dels grans èxits del Grec 2013, porta a escena la seva novel·la més famosa.Música en viu d’autors que van explorar els nous sons del principi del segle XX, i un ús del vídeo que posa davant la mirada dels espectadors esbossos arquitectònics i articles periodístics, són alguns dels instruments per acostar al públic una història que ens parla de creació i ideals personals.Amb el suport del Fons per a les Arts Escèniques dels Països Baixos i l’Ambaixada del Regne dels Països Baixos.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?