India Martínez, en el festival del Milenio

India Martínez llega al Festival Milenio en un momento dulce, con la nueva colección de canciones de “Camino de la buena suerte”. Un trabajo que manifiesta feminidad, talento, misterio, sofisticación y exotismo.
No en vano, versiona el de Khaled y la canción que lo abre, , tiene resonancias de la India y un manto orquestal que se repite en otros temas, proporcionando una elegancia que eleva la profundidad de su voz hasta cotas inéditas.
“Niño sin miedo”, compartit amb Rachid Taha, tema central de l´impactant thriller de “El Niño” és una fita a la carrera de la cordovesa India Martínez. Una cantant que ha sabut transportar l´emoció del cante jondo a les llistes d´èxit pop, des de que va començar el seu camí, fa ja una dècada, amb el seu debut “Azulejos de lunares”, mesclant boleros, buleries i tangos.El seu segon treball “Despertar” (2009) li va valer una nominació als Premis Grammy Latinos, com a millor artista nova, gràcies a la seva fusió de palos flamencs amb sons ètnics. Una tendència que aconseguiria cúspides creatives a “Trece verdades” (2012). El seu següent pas, el disc de versions “Otras verdades”, la va portar a atrevir-se amb cançons de Manolo García, Alejandro Sanz, Mecano, Shakira, Cheb Khaled o Camarón.Ara India Martínez arriba al Festival Mil·lenni en un moment dolç, amb la nova col·lecció de cançons de “Camino de la buena suerte”. Un treball que manifesta feminitat, talent, misteri, sofisticació i exotisme. No en va versiona l´”Aïcha” de Khaled i la cançó que l´obre, “Samadhi”, té ressonàncies de l´Índia i un mantell orquestral que es repeteix en altres temes, proporcionant una elegància que eleva la jondura de la seva veu fins a cotes inèdites.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?