Gallim Dance inaugura el Grec amb un espectacle que convida a reflexionar

La companyia de dansa de Nova York Gallim Dance actua al teatre Grec amb l’obra Wonderland, que vol acompanyar els espectadors a reflexionar sobre els perills d’actuar en la societat com un ramat.
L’espectacle està ambientat en un paisatge que recorda l’era atòmica. Utilitza imatges que suggereixen la guerra per parlar-nos sobre la uniformitat, una tendència molt humana i potencialment perillosa.
Gallim Dance, una companyia de dansa contemporània novaiorquesa amb un estil alegre i imaginatiu es posa la gorra de bany per advertir-nos contra els perills d’actuar com un ramat.Creadora d’uns muntatges cinètics però que alhora expressen una profunda reflexió sobre el jo i la recerca de la identitat, la companyia ambienta “Wonderland” en un paisatge que recorda els EUA de l’era atòmica. Utilitza imatges que suggereixen la guerra, l’esport o la comunicació i l’espectacle per parlar-nos sobre una tendència molt humana i potencialment perillosa. I és que el món de somni que aparenta ser “Wonderland”, amb els seus somriures d’Esther Williams (o són sinistres rictus de bogeria?), pot amagar comportaments brutals i insensibles quan la uniformitat es fa norma i la turba imposa la seva llei. Una coreografia plena de significats i, alhora, exigent amb uns ballarins que demostren un virtuosisme tècnic extraordinari.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?