Exposició

A partir del dimarts, 1 d’abril, el Centre Cultural Vallvidrera Vázquez Montalbán ofereix una exposició fotogràfica d’Ángel Hernansáez.
Aquesta mostra de fotografies és una visió del Jardí Botànic de Barcelona des de dins, des dels ulls d’un jardiner. L’univers visual de l’autor es nodreix d’una matèria primera vegetal constant, digerida i transformada a través de la llum en un altre jardí: un jardí d’imatges, d’iconografia pròpia, en què les plantes no formen part del paisatge o l’entorn, sinó que en són el subjecte.
Així, el paisatge narratiu i estètic el proposen, el conformen, les plantes en si. Ángel Hernansáez es mou còmodament en la macrofotografia. Amb la llum com a aliada extreu de la natura, de les plantes, dels invertebrats, una matèria visual i emotiva independent, íntima i privada… i l’aïlla de la resta del món elevant el detall a la categoria de subjecte, de protagonista. L’espectador se sent llavors travessat per una línia finíssima que, com una fiblada, el sacseja en la pròpia intimitat. Associació d’Amics del Jardí Botànic.
Racons de llum: La mirada d’un jardiner | Exposició
Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán | Reis Catòlics, 16-34
Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán | Reis Catòlics, 16-34
Horari | Dimarts, dimecres i dissabte, de 10.00 a 14.00 h. De dilluns a divendres, de 16.00 a 21.30 h
Tel. | 934 069 053
FGC | S1, S2: Peu del Funicular, Vallvidrera superior
Bus | 211, 128, 111 i 218
Fotografies d´Ángel Hernansáez.Visió del Jardí Botànic de Barcelona des de dins, des dels ulls d´un jardiner. L´univers visual de l´autor es nodreix d´una matèria primera vegetal constant, digerida i transformada a través de la llum en un altre jardí: un jardí d´imatges, d´iconografia pròpia, en què les plantes no formen part del paisatge o l´entorn, sinó que en són el subjecte. Així, el paisatge narratiu i estètic el proposen, el conformen, les plantes en si.Associació d´Amics del Jardí Botànic.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?