Els Amics de les Arts presenten nou disc al Teatre Grec

Nou disc i nova gira. Els Amics de les Arts presenten al Teatre Grec Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, un treball que els consolida com una de les grans bandes catalanes del moment.
El grup format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué es va donar a conèixer l’any 2009 amb Bed and Breakfast i, des de llavors, ha anat evolucionant gràcies a un talent creatiu i un estil únic que els ha convertit en una de les formacions imprescindibles de la Catalunya actual.
Si encara no heu escoltat mai en directe “Els Amics de les Arts”, segurament aquest és el millor moment, perquè a les esquenes porten ja més de 250 concerts que els han dut per tot Catalunya, per la resta de l’Estat i per unes quantes ciutats europees. En les seves actuacions han trepitjat escenaris que van del Palau de la Música al Teatre Coliseum o aquest Teatre Grec on ja van presentar l’any 2012 el seu “Espècies per catalogar” i on, ara, interpreten les cançons d’un nou disc aparegut l’abril passat.”Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” els defineix, més enllà de qualsevol moda o etiqueta, com una de les veus imprescindibles de la Catalunya actual. Prepareu-vos per escoltar una nova mostra del talent d’uns joves artistes que, lluny d’aturar-se o adormir-se, no han deixat de fer evolucionar el seu so. Joan Enric Barceló (veus i guitarra), Eduard Costa (veus, moog, xilòfon i melòdica), Ferran Piqué (veus, guitarra i bases), Dani Alegret (veus i piano), Ramon Aragall (bateria) i Pol Cruells (baix).

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?