El Grec proposa viure una experiència musicrobàtica

Sona la música i, amb les primeres notes, es disparen un seguit d’accions acrobàtiques absurdes, poètiques i sempre sorprenents. Això és Disbarat! / ¡Disparate!, una obra de l’artista danès que no deixarà indiferents els espectadors.
En aquesta ocasió Stets s’ha buscat uns músics artístics i uns artistes musicals amb els quals s’ha proposat omplir l’escenari d’imatges visuals i sonores que ens transportaran, gràcies a tot de canvis radicals, als escenaris més diversos.
Espectacle sense paraules.Sona la música i, amb les primeres notes, es disparen un seguit d´accions acrobàtiques absurdes, poètiques i sempre sorprenents. Potser ja coneixeu de l´Antic Teatre o del Mercat de les Flors en Karl Stets, un artista danès que, com ell mateix confessa, busca sempre «el camí més complicat per realitzar coses ben simples». Ara ha trobat uns músics artístics i uns artistes musicals amb qui s´ha proposat omplir l´escenari d´imatges visuals i sonores que ens transportaran, gràcies a tot de canvis radicals, als escenaris més diversos: del Barroc al Far West i d´un paisatge dolç i plàcid a un d´inquietant. Això és una capsa de sorpreses on la música i els instruments es barregen amb les arts del circ i les disciplines escèniques més diverses.Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, La Central del Circ, La Cascade pôle national des arts du cirque i La Loggia.Amb la col·laboració de L´Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell.Residències de creació a La Central del Circ, La Cascade pôle national des arts du cirque i CIRCa, Auch, Gers, Midi-Pyrénées, pôle national des arts du cirque.Interpretació: Sasha Agranov, Xabi Eliçagaray, Jade Morin, José Luis Redondo, Ruth Steinthal i Karl StetsComposició musical: Cacophonic PicturesEscenografia i vestuari: Cacophonic PicturesDisseny d´il·luminació: Ivan TomasevicDisseny de so / concepció sonora: Jordi SalvadóProducció executiva: Juliette BeaumeSuport a la producció: Betty CauDifusió: Laurence Marceau / La LoggiaFotografia: Lucía Herrero

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?