Trobada Amb Jordi Ortiz I Joaquim Molina

Jordi Ortíz, autor del llibre Oprimits, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2015, i Joaquim Molina, autor de capçalera 2015 de la Xarxa Municipal de Biblioteques, i jurat de la darrera edició dels Premis Ciutat de Badalona 2015, introduiran al públic en el món d?Oprimits, un compendi de contes de països, ecosistemes i persones que són destrossats per interessos econòmics i governamentals. Petites històries plantejades en un to discursiu, que no deixen indiferent al lector. Un llibre que evoca el drama actual dels refugiats que busquen asil a Europa. Milers de persones que aposten al tot o res buscant una nova oportunitat.

Tot i que no és imprescindible, es recomana la lectura del llibre abans de la trobada. Està disponible en préstec a totes les biblioteques de la ciutat. L?autor recomana llegir primer els capítols 1 i 25.

Aquesta trobada forma part del cicle de trobades, debat i teatre VA DE PREMIS CIUTAT DE BADALONA

Del 8 al 22 de juny

Que compta amb la participació de tres autors: Jordi Ortiz, Joaquim Molina i Nadia Ghulam. I amb la col·laboració de La Xixa Teatre i l?ONG Pro Activa Open Arms.

Més informació a: http://goo.gl/SzDcoV

Fes la teva inscripció directament a qualsevol bibiblioteca de la ciutat (presencialment o via telefònica). O bé per mail a badabiblios@badalona.cat

És una iniciativa de Badalona Educadora, en la que col·laboren Badalona Democràtica i Badalona Justa i Inclusiva.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?