Taula De Participació Jove- El Model De Seguretat A Debat

El proper dia 16 de gener, de 10 a 13 h, al Centre Cívic Can Cabanyes tindrà lloc la taula de participació Jove sobre el model de Seguretat de la ciutat.

L?Ajuntament de Badalona junt amb el Consell de Joventut volen animar els joves de la ciutat a dir la seva en el model de seguretat de Badalona en els propers anys.

Amb aquest objectiu, el proper dia 16 de gener, de 10 a 13 h es celebrarà al Centre Cívic Can Cabanyes una Taula de Participació Jove, en la que els joves de la ciutat són convidats a aportar les seves opinions sobre la temàtica de la seguretat.

Les conclusions de la Taula de Participació Jove seran posades en comú amb les idees i aportacions de les altres taules de debat sectorials de la ciutat per tal de fer una reflexió global i des dels diversos punts de vista sobre la seguretat a la ciutat de Badalona sota el lema ?Una Badalona amable, una Badalona segura. Debat ciutadà sobre models de seguretat?.

Les conclusions i/o recomanacions d?allò tractat en aquesta trobada seran presentades a les Jornades del 22 i 23 de gener de 2016.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?