Parc Cultural De Nadal

Enguany, com a novetat, us oferim un nou espai on podreu gaudir de noves formes d?expressió cultural. Us proposem un parc especialitzat en cultura urbana, però on també trobareu activitats més tradicionals. Hi haurà dos espais diferenciats segons les edats als quals s?adrecen:

Racó de la imaginació. Hi trobareu una zona de jocs per als més petits on es treballaran dues especialitats: manualitats nadalenques amb materials reciclats i jocs amb formes geomètriques per experimentar amb el propi cos. Zona urbana. Hi trobareu un taller d?scooter on aprendreu a lliscar amb un patinet amb manillar; un taller de grafit, on se us ensenyaran les tècniques per expressar-vos en un mur fet de caixes de cartró, i un taller de balls urbans on aprendreu a ballar hip-hop, funky i breakdance.

Dies 27, 28 i 29 de desembre de 2017 d?11 a 14 h i de 17 a 20 h. Plaça de Pompeu Fabra. Adreçat a nens i nenes de 0 a 14 anys. Tots els tallers són gratuïts. El taller d?scooter inclou el préstec del material i de les proteccions necessàries.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?