L’Hora Del Conte Amb El Llibre ‘l’anastasi I El Dimoni’ De Roser Vilagran

El conte ?L?Anastasi i el Dimoni? dóna una possible explicació del perquè a la ciutat de Badalona se celebren les Festes de Maig i la Cremada del Dimoni. Està dirigit a infants de 2 a 7 anys aproximadament i està escrit en lletra lligada perquè els petits comencin a iniciar-se en la lectura. A més pretén ser un homenatge a la gent que fan possible que les Festes de Maig siguin el que són.

La seva autora, na Roser Vilagran va néixer a Badalona i en aquesta ciutat ha viscut tota la vida. Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual i després en Publicitat iRelacions Públiques a Barcelona. Des de 2005 treballa en una agència de publicitat internacional i fa poc que ha redescobert el que veritablement li agrada:imaginar històriesiil·lustrar-les.

L?hora del conte és una activitat de foment de la lectura per a infants que pot ser conduïda per un rondallaireprofessional o pel propi personal de les biblioteques. Les Biblioteques de Badalona ofereixen setmanalment als seus usuaris més petits i als seus acompanyants la possibilitat d?endinsar-se en el món màgic dels contes i la narració oral. Pintem el conte consisteix en què els nens reprodueixin en el paper mitjançant un dibuix el conte que els han explicat, fomentant així la seva imaginació i creativitat. Per a infants a partir de 2 anys.

Informació de les activitats a la Xarxa Municipal de Biblioteques a http://badabiblios.cat

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?