L’Hora Del Conte Amb El Llibre ‘els Pantalons De La Vella Quaresma’ De Roger Vilaplana.

?Els pantalons de la Vella Quaresma? de Roger Vilaplana. La Vella Quaresma vol posar-se uns pantalons, però no els té en el seu armari i com té 7 cames tampoc els troba en cap tenda. Trobarà una solució?.

Roger Vilaplana parla així de si mateix:?Un dia em van néixer i des de llavors que no vull parar de créixer. Després de tenir abandonades les lletres durant força anys, les recupero per diversió; i ara sento que m?amanyaguen, i mentre hi jugo em distreuen i em fan companyia. Jo les visc i sé que un dia les sentiré riure. Tinc el cap ple de pardals que s?alimenten de lletres?.

Tot seguit el taller Pintem el conte.

L?hora del conte és una activitat de foment de la lectura per a infants que pot ser conduïda per un rondallaireprofessional o pel propi personal de les biblioteques. Les Biblioteques de Badalona ofereixen setmanalment als seus usuaris més petits i als seus acompanyants la possibilitat d?endinsar-se en el món màgic dels contes i la narració oral. Ha esdevingut una activitat familiar consolidada i molt esperada pel públic infantil que gaudeix amb les diferents lectures, així com el taller Pintem el conte, que consisteix en què els nens reprodueixin en el paper mitjançant un dibuix el conte que els han explicant, fomentant així la seva imaginació i creativitat.

Agenda Biblioteques març-2016

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?