Jornades: ‘Dona I Creativitat’

Les jornades, organitzades per l?Escola d?art i superior de disseny Pau Gargallo, són obertes i comptaran amb la participació de:

Laura Meseguer (Barcelona, 1968)

Especialista en tipografia, lettering, i tipus a mesura. Va crear la tipografia Frankie que va obtenir un Laus de Plata. Autora del llibre ?TypoMag. Tipografia en les revistes? va formar part de l'equip que va crear l'exposició ?Helvetica. Una nova tipografia?? i que va tenir lloc en el DHUB.

Noe Lavado i Helena Rovira (Barcelona)

Formen la plataforma d?autoedició Lindero Libros edició de projectes i investigació dins de l'àmbit de la fotografia impresa. Configurat a partir de viatges per fer fotografies, l'interès de les quals resideix en el redescubriment de llocs limítrofs, comuns i neobucòlics.

Irma Marco (Barcelona, 1980)

Forma part de Hola Ediciones, col·lectiu que va néixer en 2013. La producció engloba tres àmbits: text, gràfica i so. Un aspecte fonamental en la seva activitat és l'atenció i la cura en el disseny dels objectes. Des d'una perspectiva holística, aposten per un equilibri entre la forma i el contingut, entre el quin i el com.

Jessica Espinoza (Santiago de Chile, 1980)

Autoedita les seves publicacions des de 1999 fins avui. Col·labora amb diferents col·lectius i autors de Santiago, Valdivia, Valparaiso, Port Natals i Barcelona. Elabora narracions visuals entorn a la ?memòria laboral femenina? aplicats a suports tèxtils. Compila 10 anys de dibuix i fanzines per autopublicar-los.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?