Jornada Literària Cryptshow Festival 2016

Jornada Literària Cryptshow Festival 2016

Aquest any, el Cryptshow torna a apostar per la literatura amb una jornada amb vocació d?esdevenir un punt de trobada per a escriptors, editors, periodistes i, com no, aficionats al gènere fantàstic. L'Espai Betúlia acollirà la presentació del llibre ?10 relats ecofuturistes?, amb la presència d'alguns dels seus autors i els editors de Males Herbes. Aquest llibre recull els cinc millors relats del certamen literari del festival i els dels cinc autors convidats especialment per l'editorial.

La jornada també comptarà amb la presència de Javi Pueyo, autor de ?Luico Fulci. Autopsia de un cineasta? (editorial Tyrannosaurus). Es tracta d'un exhaustiu treball que documenta totes les obres del director de films com ?Miedo en la ciudad de los muertos vivientes? o ?El Más Allá?. El llibre conté també una serie de curiositats i entrevistes a diversos col·laboradores de Fulci.

L'editorial badalonina Hermenaute presentarà també l'assaig ?El libro de Satán. Todo sobre el culto al Diablo?, de Carlos Aguilar i Frank G. Rubio. Una obra que inaugura la col·lecció Janus de l'editorial.

Finalment, i com ja és tradició, Diego López presentarà el darrer número del fanzine sobre cinema de terror de referència a l'estat espanyol, ?El Buque Maldito?.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?