Jornada ?Reinventem Les Festes?

El dissabte 17 de setembre de 10h a 18h a Can Canyadó es farà la primera sessió de les jornades Reinventem les Festes organitzades per la Comissió de Festes de Badalona amb la participació de ponents prou importants d?arreu del país. Aquí teniu el programa:

10 h Badalona i les Festes amb Joan Soler, exregidor de cultura de l?Ajuntament de Badalona i Jan Grau, tècnic especialista en cultura popular itradicional. 12 h Protocol de les Festes amb Ester Roca, tècnica de cultura de l?Ajuntament de Tarragona i Albert Rumbo, gerent del Patronat de La Patum. 15 h Innovació a les Festes amb Daniel Vilarrúbias, fundador FederacióSeguici Tradicional Històric d?Igualada i Dani Àlvarez, músic i actiu en la festa, la seva organització, recuperació i difusió. 16.30 h Participació a les Festes a Premià: La festa de Pirates i Premianencs i Granollers: La festa dels Blancs i Blaus.

Cal confirmar l? assistència en aquest correu electrònic així com també per reservar el tiquets de dinar comissiofestesbdn@gmail.com

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?