En Català Llegim I Parlem: ‘Júlia M.’ De Sílvia Romero

Aquesta setmana l?activitat En català llegim i parlem girarà en torn al llibre: ?Júlia M.? Sílvia Romero. La Júlia Muntanyola és una velleta de setanta anys a qui tothom considera una bellíssima persona. La protagonista se la trobarà de veïna en canviar-se de pis. La narració ens transporta del món familiar i quotidià del vell barri barceloní del Poble Sec cap a un passat que ens absorbeix amb una espiral d?encontres i sorpreses.

En català llegim i parlem. Iniciació a la lectura i a la conversa en català són trobades literàries en català dirigides per voluntaris lingüístics que actuen com a moderadors de grup. Tenen l'objectiu de fomentar l'ús del català d'una manera lúdica a través dels llibres i estan adreçades fonamentalment a persones que no tenen l'hàbit de llegir en català o que volen millorar el seu nivell. Per aquesta raó s'utilitzen les anomenades lectures fàcils, una col·lecció d'obres de fàcil comprensió que es proposen i es proporcionen als participants des de la biblioteca.

Aquest projecte es fa en col·laboració amb l'entitat Òmnium Cultural, amb el CNL de Badalona i Sant Adrià, Voluntaris per la llengua i la Xarxa Municipal de Biblioteques de l'Ajuntament de Badalona.

Mes informació de les biblioteques de Badalona a badabiblios.cat

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?