En Català Llegim I Parlem: ‘Carrer Bolívia’ De Maria Barbal

Aquesta setmana l?activitat En català llegim i parlem girarà en torn al llibre: ?Carrer Bolívia? de Maria Barbal. Una parella jove andalusa decideix emigrar a Catalunya fugint de la misèria als anys seixanta. Mentre ella fa vida al barri del Besòs, ell viu de prop la lluita sindical contra la dictadura franquista. Aquesta novel·la és un retrat d?un món social, la vida de la gent immigrada a Barcelona durant el franquisme.

En català llegim i parlem. Iniciació a la lectura i a la conversa en català són trobades literàries en català dirigides per voluntaris lingüístics que actuen com a moderadors de grup. Tenen l'objectiu de fomentar l'ús del català d'una manera lúdica a través dels llibres i estan adreçades fonamentalment a persones que no tenen l'hàbit de llegir en català o que volen millorar el seu nivell. Per aquesta raó s'utilitzen les anomenades lectures fàcils, una col·lecció d'obres de fàcil comprensió que es proposen i es proporcionen als participants des de la biblioteca.

Aquest projecte es fa en col·laboració amb l'entitat Òmnium Cultural, amb el CNL de Badalona i Sant Adrià, Voluntaris per la llengua i la Xarxa Municipal de Biblioteques de l'Ajuntament de Badalona.

Mes informació de les biblioteques de Badalona a badabiblios.cat

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?