Dins El Programa Thao, ‘Les Emocions’. ‘de Cap A Peus:com Funciona El Teu Cos’ De Mary Packard.

Avui dins el Programa Thao-Salut infantil, Les emocions:?De cap a peus:com funciona el teu cos? de Mary Packard. Estàs a punt per iniciar un viatge a través del teu cos, per dins i per fora. La Koko i els tres exploradors viatgen pel teu cos i t?ensenyen com funciona. Els encanten les aventures!. Així podràs descobrir com treballa el teu cervell, els cabells, les dents, la veu, el cor i la sang, fins a la pell, els ossos, o conèixer com respires, dorms, creixes, com estar sa, per què et poses malalt, i descobrir com funcionen els teus sentiments.

Thao-Salut Infantil és un programa de prevenció dels mals hàbits alimentaris infantils, llançat l?any 2007 i basat en la intervenció a nivell municipal a fi de promoure hàbits de vida saludables en els nens i les nenes entre 3 i 12 anys, i des del 2010 en petits de 0 a 3 anys amb materials específics, gràcies a 2 pilars: una alimentació variada i plaent i una activitat física més regular. La Fundació Thao és una organització no lucrativa que es dedica a promoure estils de vida més saludables entre els ciutadans i a prevenir problemes de salut.

Cal inscripció prèvia. Places limitades. Per a infants a partir de 4 anys. Els infants han d?anar acompanyats d?un adult.

Agenda Biblioteques març-2016

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?