Carnaval Badalona 2017. 35A Rua De Carnestoltes A Llefià

L?Ajuntament de Badalona, la Comissió de Festes de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià i la Comissió de Carnestoltes, han estat treballant perquè, la ciutat gaudeixi d?aquesta gran Rua de Carnestoltes per a persones de totes les edats. De nou els organitzadors volen continuar augmentant el nombre d?entitats i participants. Amb música i ritme, tant en el transcurs com en la finalització de la Rua, a la plaça Trafalgar on ens espera un ball de disfresses amb les cançons de versions més ballables.

Com a novetat en aquesta 35a edició coneixereu a la Reina Carnestoltes i la seva cort. Tres nimfes esbojarrades i associades als elements d?aigua, mar i vi, arrels dels nostres orígens romans i la nostra identitat agrícola i marinera. Des del balcó del Centre Cívic Torre Mena proclamarà el seu regnat i convidarà la ciutadania a la disbauxa i a la festa. Un cop acabi, donarà el tret de sortida i obrirà la Rua de carrosses i comparses acompanyada de la seva cort; i seguint amb la tradició, les millors tindran premi.

Inscripcions presencialment als centres cívics de la ciutat i en línia al web carnaval.llefia.org on podreu consultar novetats, informació del recorregut i com participar en el VI Concurs Fotogràfic de la Rua. Les inscripcions es tancaran el dijous 23 de febrer.

Array

Escribe tu opinión

Debes estar conectado para escribir una opinión.

¿Informar esto?

Enviar a un amigo

Enviar consulta

Reclamar Punto

¿Cuál es el proceso de reclamo?